Wat elke zwangere zou moeten weten over bevallen!

GA NU in 8 modules naar minder PIJN


Ontdek nu:

Van € 147

Alleen vandaag speciaal voor jou

NU voor €47

Uren
Minuten
Seconden

Wil jij ook zo'n dramabevalling vermijden?

Een dramabevalling?
Je bent zwanger en die bevalling komt eraan. Die baby moet eruit! Maar hoe dan? Een baby is toch groter dan een vagina? En die pijn, hoe zit het met die pijn?
Hoe dikker je buik, hoe meer je hoopt dat het voor jou geen drama zal worden.  Hopen dat je niet uitscheurt, dat het niet te lang duurt, dat je niet in paniek schiet en vooral natuurlijk dat het niet teveel pijn doet.
Hoe zichtbaarder jouw buik, hoe vaker er waarschijnlijk verhalen van drama bevallingen met je gedeeld worden. En dat helpt natuurlijk niet als jij nog moet bevallen.

Nee, een dramabevalling wil jij natuurlijk niet!
Zo’n lange dramabevalling, dat je lang moet herstellen, jouw lichaam niet meer hetzelfde is, je uitgeput bent, het vertrouwen in je lijf kwijt bent en je vagina onherkenbaar is. Niemand wil dit. Helaas overkomt het toch een hoop van ons.

Wist jij?

  • Dat jij een dramatische bevalling kan voorkomen?
  • Dat jij zelf invloed hebt op de pijn van de bevalling?
  • Dat er meerdere manieren zijn om positief de bevalling te beleven? Zelfs met een medische bevalling of als je een lage pijngrens hebt.

a

In 8 makkelijk te volgen modules, leer je via video’s, oefeningen, opdrachten, stappenplannen en luistersessies hoe jij kan bevallen vanuit je eigen power.

Ontvang binnen 5 minuten jouw persoonlijke toegangscodes tot de gehele cursus. Je kan in je eigen tempo vanuit huis de modules volgen, zo vaak jij wilt. Elke module focust zich op een ander onderwerp. Opdrachten, oefeningen en luistersessies kunnen worden gedownload naar jouw computer of mobiel. 

VOORDEEL 1

Stap voor stap wordt je meegenomen in de voorbereiding op jouw positievere bevalling.
Je zal meer ontspanning en rust ervaren tijdens de zwangerschap en met meer vertrouwen de bevalling ingaan.

VOORDEEL 2

Het fijne van deze cursus is dat de tools en technieken ook in andere delen van jouw leven toegepast kunnen worden. Bijvoorbeeld voor energie na de bevalling, als je stress hebt op je werk of om meer vertrouwen te krijgen in jezelf.

VOORDEEL 3

De cursus geeft je de tools om niet alleen meer controle te hebben over je weeën, je baarmoederspieren en daardoor ook over de pijn. Ook krijg je meer controle over je mindset en daardoor ook over de beleving van de bevalling. Het gevoel van controle sijpelt door naar het team om je heen. 

Over Helianthe

Helianthe is jouw bevalexpert

Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als, bevalexpert, hypnobirthing docent, hypnotherapeut en trainer.
Helianthe is de meest ervaren hypnobirthing-expert in Europa en heeft meer dan 10.000 zwangeren geholpen met het managen van hun bevalling.

Trainer

Helianthe geeft training aan verloskundigen en kraamverzorgsters om hypnobirthing toe te passen vanuit een medisch perspectief.

Oprichtster

Helianthe is oprichtster van haar eigen hypnobirthing methode die nu in meer dan 40 steden beschikbaar in Nederland is en in een aantal ziekenhuizen.

Auteur

Zij is auteur van het boek Bevallen met Hypnobirthing.

logo hypnobirthingonline

8 cursusmodules

Begrijp waarom vrouwen pijn hebben en hoe je dat kan verminderen. In deze module vind je een video met uitleg en een oefening om hiermee te beginnen.

Leer in een reeks stappen hoe jij effectief je weeën kan opvangen en waar jij je focus op kan leggen. Inclusief video en een werkboek.

Inclusief een video met tips en tools, een krachtige oefening en een Hypnobirthing luistersessie. Hiermee ontspan je heerlijk terwijl jij jou vertrouwen vergroot.

Lees meer over hoe het lijf werkt, wat je wel en beter niet kan doen, hoe je je voorbereidt, de weeën opvangt en je angsten of zorgen loslaat. Inclusief een stappenplan en een Hypnobirthing luister sessie.

Stress tijdens de bevalling zorgt o.a. voor verkramping van de baarmoederspieren. Leer hoe je zorgen van tevoren kan omvormen en loslaten en hoe je tijdens de bevalling uit eventuele een stress-modus kan komen. Inclusief werkboek en een hypnobirthing luister sessie.

Leer wat absoluut niet te doen tijdens de persfase en hoe je juist wel een soepele bevalling kan hebben. Inclusief video en hypnobirthing luister sessie.

Duidelijke uitleg van de fases van de bevalling, wat jij kunt doen voor meer controle en wat je partner kan doen om je te ondersteunen.

Leer meer over houdingen en hoe je het natuurlijke proces kan helpen i.p.v. in de weg te zitten.

Wat maakt ons anders?

Wat is WEL mogelijk bij bevallen, waar heb je invloed op, hoe kan je dit zelf sturen, hoe maak je het jezelf gemakkelijk? Dat zijn de vragen waar mee bezig zijn gewenst in de afgelopen 20 jaar.
Deze nuchtere en directe methode gaan jou direct helpen bij uw bevalling.
De bevalcursus waar 20 jaar ervaring samenkomt voor meer controle en minder pijn

De complete hypnobirthing cursus

van € 147

Nu voor € 47

Deze cursus bevat 8 modules

HypnoBirthing Online draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches